pátek 13. května 2011

Nový iMac vás osvobodí od tyranie (a pohodlí) na obsluhu vlastních pevných disků

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/13/new-imac-frees-you-from-the-tyranny-and-convenience-of-servici/:
iMac 2011
Pronájem Apple řídí většinu aspektů práce na počítači je jen fakt života věřících Mac, ale společnost může mít zašel příliš daleko pro některé s poslední iMac obnovit . Chcete se swap na to, že pevný disk pro větší jedno nebo nahradit mrtvého disku? Máš jinou možnost, než jít rovnou na Apple díky nové patentované kabel a speciální firmware. Standardní 4-pin konektor SATA byl nahrazen 7-pinový konfiguraci, která vás drží od hákování jen tak nějaký starý pevný disk, a bez toho magického firmware iMac ani nebude startovat. Pamatujte si, že to je společnost, která si myslí, že odkládání baterie je nejlepší ponechat na profesionály , používá vlastní BIOS, aby vás od spuštění OS X na non-Apple hardware, a přinutil společnost, aby brzdy na upgrade SSD pro MacBook Air . Opravdu, my jsme trochu překvapeni, iMac nemá šok, když se pokusíte otevřít ji slídit.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Nový iMac vás osvobodí od tyranie (a pohodlí) na obsluhu vlastních pevných disků původně objevila na Engadget na pá. 13 květen 2011 15:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MacRumors | zdroje Ostatní World Computing Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat