středa 22. prosince 2010

Vědci rozvoj E. coli bakterií, které ukládá, šifruje data

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/scientists-developing-e-coli-bacteria-that-stores-encrypts-data/:
Zřejmě to není dost dobré pro bakterie způsobit malomocenství a tuberkulóza nic víc, jak vědci tvrdě pracovali, kterou mikroorganismy, pro použití jako všechno od mikrobiální palivové články do opravdu malého zařízení . Nyní vědci z čínské univerzity v Hongkongu vyvinuli způsob, jak používat kolonie E. coli pro ukládání dat a šifrování. Technika podílí uvedení data (v tomto případě, Deklarace nezávislosti), mohou v DNA bakteriálních buněk, a dokonce spojit site specific genetické rekombinace pro šifrování dat. To znamená, že technologie je stále ještě v plenkách: načítání informací je "nudný a drahý," říká Tim Middleton Cambridge University, a tam je ještě možnost, že organismy mutovat, takže data. V současné době jedinou aplikací, toho všeho je ukládání autorských informací v geneticky modifikovaných organismů, i když další výzkum by mohl přinést bakteriální paměťové médium, které by mohly přežít elektromagnetické pulsy a záření jaderného spadu.

Vědci rozvoj E. coli bakterií, které ukládá, šifruje data původně objevila na Engadget na út. 21 prosinec 2010 21:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BlueSci | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat