středa 22. prosince 2010

Chrome pro Příčina tabulky výsledky: dobrou vůli všech kolem (ale většinou na očkování)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/22/chrome-for-a-cause-results-tabulated-good-will-all-around-but/:
Líbilo se vám zapojit do Chrome pro Příčina? 1 milion dolarů na kartu-těžká kampaň přišla a odešla (s 250 kartu za den maximálně, hodně k našemu klikněte-horečné zděšení ), a Google shodoval se konečné skóre. Z téměř 60,6 milionu karet "daroval", 16.2m šel na očkování, 14,8 m nášivky na stromy, 14,1 m pro vodu ... 8,6 m na 6,8 m pro knihy a přístřeší. Trochu zajímavé rozdíly, existuje. Byli ti dva ne stejně, prezentované v příspěvku menu? Líbilo se vrátit (0,4 čtverečních stop za den nejvíce), nezdá být tak velký jako počet stromů byste mohl rostlinu? Google knihy ? Je to všechno ještě pořádný kus změny pro každou z pěti partnerských charit. Úplný rozpis na blog Chrome - a ne, že rozšíření deaktivovat, pokud chcete maximalizovat své Reddit závislost na další charitativní jít-kolem.

Chrome pro Příčina tabulky výsledky: dobrou vůli všech kolem (ale většinou na očkování), původně objevila na Engadget na st. 22 prosinec 2010 15:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Google Chrome blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat