středa 22. prosince 2010

Tajemství sovětu-éra laserových tank se objeví v Ivanovská oblast

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/22/secret-soviet-era-laser-tank-pops-up-in-the-ivanovo-oblast/:
Pokud jsme se dozvěděli něco z bývalého Sovětského svazu, je to, že se zhroutila říše spoustu úžasné tech jen layin 'kolem. Nedávno jsme slyšeli příběh o někom, kdo našel zbytky SSSR lunární program pod plachtou kdesi, a nyní ruské internetové stránky odhalil některé docela špatný-ass fotky 1K17 samohybný komplex Laser. První nasazení v roce 1992, vůz je vybaven laserovým systémem, který by mohl být použit, jako stroj překládaného dokumentu říká, s cílem "anti-opto-elektronických sledovacích systémů" iv "nejdrsnějších klimatických a provozních podmínek na brnění." (Jinými slovy, lasery narušit nepřátelské elektroniky a optiky, a to iv bezútěšné ruské zimy.) Zdá se, že program byl přerušen docela rychle kvůli vydání, s hardwarem nakonec být odeslány do Vojenského technického muzea v Ivanovo Oblast.

Tajemství sovětu-éra laserových tank se objeví v Ivanovská oblast původně objevila na Engadget na st. 22 prosinec 2010 14:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje Otvaga | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat