středa 22. prosince 2010

AirFlick umožňuje streamování libovolných médií, DVD, dokonce screencasting na Apple TV (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/22/airflick-allows-streaming-of-arbitrary-media-dvds-even-screenc/:
AirFlick umožňuje streamování libovolných médií, DVD, a dokonce i screencasting na Apple TV (video) Pokud jste vyčerpat co dělat s vaší Apple TV a byly používat to jako puk, že teď jezera jsou stále pevné, radši jít kopat to z snowbank. V návaznosti na ni IOS hacks AirPlay , Erica Sadun vydala alfa verzi nástroj s názvem AirFlick, která umožňuje přehrávání libovolného 'mediální soubory ol na Apple TV. To je znázorněn v níže video. Věci nejsou dokonalé, ale zatím už jiní mají pole den s nástrojem, lidi na TUAW přijít na to, jak se nejen proudu celé DVD do Apple TV, ale celé jejich ploše obrazu příliš jednoduše poskytuje obrazovku VLC: / / URL do přehrávače. Kvalita vypadá trochu ošemetný, a jak můžete vidět na videu níže, to není úplně bez chyb-. Ale pokud máte nejmenší trochu trpělivosti, je to určitě stojí za pokus, ne?

Pokračovat ve čtení AirFlick umožňuje streamování libovolných médií, DVD, dokonce screencasting na Apple TV (video)

AirFlick umožňuje streamování libovolných médií, DVD, dokonce screencasting na Apple TV (video) původně objevila na Engadget na st. 22 prosinec 2010 07:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MacRumors | zdroje TUAW (Airflick) , (přehrávání DVD) , (screencasting) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat