středa 22. prosince 2010

Eliptické Labs nastavení uložte IPAD z šmouhy s 3D gesta-dock snímání (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/22/elliptic-labs-set-to-save-your-ipad-from-smudges-with-3d-gesture/:
Eliptické Labs nastavení uložte IPAD z šmouhy s 3D gesta-dock snímání (video)
Sen o kuchyni počítači stále tu není, s mnoha kuchařů nuceni číst z archaické papír-založený recept seznamů, nebo ještě hůř, zapamatovat věci. Možná, že vše, co potřebujete, je způsob, jak komunikovat s naší miniaplikace, aniž by se jim všem chaotický, a možná eliptické Labs může dostat nás tam. Konečně. Společnost byla škádlení nás s jeho gesto 3D rozhraní pro let a vypadá to nastavit, aby konečně předvést skutečný produkt, pohyb-snímání IPAD dock prototyp při svém debutu na CES za několik týdnů. Myšlenka je vám okoun tento zelenáč ve vaší kuchyni, a to vám dává plnou kontrolu, zda jste hnětení kynuté nebo míchání karbanátky, držení tabletu pruh-free - a hygienické. To vypadá jako poněkud omezené užitečnosti pro nás, ale podívejte se na video ze starší prototyp níže a uvidíme, jestli to neznamená, že chcete péct nějaké cookies. A pokud ano, neváhejte nás přivedl některé z nich.

Pokračovat ve čtení Eliptické Labs soubor uložte IPAD z šmouhy s 3D gesta-dock snímání (video)

Eliptické Labs nastavení uložte IPAD z šmouhy s 3D gesta-dock snímání (video) původně objevila na Engadget na st. 22 prosinec 2010 09:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mobilní Magazín | zdroje Eliptické Labs | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat