středa 22. prosince 2010

Ford Sync AppLink připravena ke stažení na rok 2011 Ford Fiesta, iPhone podpora přichází na začátku příštího roku

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/22/ford-sync-applink-ready-to-download-for-2011-ford-fiesta-iphone/:
Nebylo by to pěkné, připojit telefon do auta a ovládání Pandora se svým hlasem ? Pokud se budete řídit 2011 Ford Fiesta, můžete tak učinit právě teď, po stažení Ford Sync AppLink platforma , která je konečně připraven na ostrý provoz. Zatím, Pandora je jeden z jen dvou aplikací, které nativně podporují hlasové příkazy (jiné bytí OpenBeak) a funguje pouze na BlackBerry a Android, ale Ford říká, že Apple iPhone se bude hrát pěkný s AppLink někdy v "počátkem roku 2011." Najdete důkladné tisková zpráva šíří zprávy po přestávce, a stahování by mělo být k dispozici na našich zdroje odkaz každou chvíli. Pak dostanete převést do USB a připojte ho do auta. Jen si představte, že říká, že až padesát roků někoho lety.

Pokračovat ve čtení Ford Sync AppLink připravena ke stažení na rok 2011 Ford Fiesta, iPhone podpora přichází na začátku příštího roku

Ford Sync AppLink připravena ke stažení na rok 2011 Ford Fiesta, iPhone podpora přichází na začátku příštího roku se původně objevila na Engadget na st. 22 prosinec 2010 00:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Sync My Ride | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat