středa 22. prosince 2010

Bang & Olufsen přidává WiFi Beo6 dálkové ovládání, si nemyslí, že se o něm zmínit

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/22/bang-and-olufsen-adds-wifi-to-beo6-remote-control-doesnt-think-t/:
Nebylo to snadné, ale nakonec jsme se podařilo na místě několik rozdílů mezi starými Beo5 dálkového ovládání a Bang & Olufsen je nového Beo6, že právě objevil na stránkách & O B. Chcete-li začít s, hyperbolické stránce produktu pro řadič je slovo-pro-slovo kopii staré, jen s každou instanci "5" nahrazuje "6". Uživatelská příručka neposkytuje hodně pomoci buď o tom, že "Beo6 je plně kompatibilní s Beo5" vpravo dolů na použití přesně stejné menu a ovládacích prvků. Takže co je nového? No, nové "nastavení bezdrátové sítě", kapitola Zdá se, že stopa ukazuje, že Beo6 lze připojit k síti WiFi umožňující 2-pásmové ovládání spolu s jinými Bang & Olufsen produktů s podporou 2-cesta komunikace - přirozeně, nejsou uvedeny a jakékoliv konfigurace správce bude muset být provedeno B & O prodejce. Jsme se jí podařilo vykopat starý článek z BeoWorld prohlašovat, že Beo6 by funkci touch (ne tlak jako Beo5) citlivé širokoúhlý displej pro zobrazování informací, jako je obal a značka data, hned jak & O MOBILE B 4 Encore a MOBILE 5 by mohla podporovat. I když tento druh výrobku zmatku by knock proti jakékoli jiné běžné spotřební elektroniky vzdálené, B & O majiteli být v klidu, s vědomím, že jejich muž sluha bude třídit to všechno ven.

Bang & Olufsen přidává WiFi Beo6 dálkové ovládání, nepovažuje se zmínit, že původně objevila na Engadget na st. 22 prosinec 2010 05:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BeoWorld , B & O , B & O (Google cache) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat