středa 22. prosince 2010

Acer Android tablet (a jeho gyroskop) náhledu na video

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/22/acers-android-tablet-and-its-gyroscope-previewed-on-video/:
Zatímco Acer nebyl ochoten nechat nás moc na jeho nadcházející Android tablety na své tiskové konferenci minulý měsíc , vypadá to, že firma prostě nemá stejný druh kontroly nad svým partnerům nebo zaměstnancům. Tři videa z toho, co se zdá být Acer 10-palcový Android tableta se vynořil na YouTube, a ne jen je břidlice zapnutý, ale záběry poskytuje docela jasný pohled na některé z vlastních Android aplikací je Acer. Celá UI vypadá, že je stále v beta fázi a video samo o sobě vypadá, že je nějaký interní test demo - nezapomeňte Acer hodlá loď s těmito Voštinové v dubnu - ale společnost se zdá být umazávání asi s gyroskop-založil stránku otočí a některé unikátní zoom gesta ve fotografii / e-reader aplikaci. Jsme za předpokladu, že tableta se systémem Froyo jako tam rychle podívat na úvodní obrazovce a app zásobník na první video, ale jinak, než že jsme opravdu na rozpacích, podrobnosti zde. Hit přestávka na trio videa a vidět to všechno na sebe. Jo, a Acer, pokud nám zašlete jedno, slibujeme snazší jít na obrazovce (viz 0:12 video tři), než je tato dáma ... prostě říct '!

Pokračovat ve čtení Acer Android tablet (a jeho gyroskop) náhledu na video

Acer Android tablet (a jeho gyroskop) náhledu na video původně objevila na Engadget na st. 22 prosinec 2010 16:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Engadget čínských | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat