středa 22. prosince 2010

Nové HTC přístroj začne postupně vytéká - to je Mecha / Incredible HD?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/new-htc-device-starts-leaking-piecemeal-is-it-the-mecha-inc/:
Takže máme šílený teorie zde: Slashgear zrovna detailní záběry pár některé dosud neznámé- HTC . Takže jsme se - jedno společné s Slashgear, jedna odlišná. Je možné, že Tchaj-wan je nejlepší je "únik" nám tyto záběry ve snaze probudit zájem jít do CES za pár týdnů? Neměli bychom pochyb o tom, že v řadě - s LG B , Optimus 2x , a Samsung Nexus S všechno čerstvé mimo lisy, HTC asi by mi nevadilo už trochu podpořit v mindshare právě teď, a neexistuje žádný lepší způsob, jak to škádlení než telefon, který vypadá strašně moc jako předtím-unikly Mecha . Jako opakovací, Mecha je zvíře, které by mohly skončit na Verizon jako Incredible HD, který nabízí LTE kompatibilitu pro dopravce nové 4G síti - a my víme, že Verizon plánuje na představení spoustu LTE zařízení na veletrhu CES , takže tento je vše, seřazovat docela pěkně. Postupujte podle přestávka na další snímek jsme obdrželi spolu s Slashgear 's.

Pokračovat ve čtení Nový HTC zařízení začíná postupný únik - to je Mecha / Incredible HD?

Nové HTC přístroj začne postupně vytéká - to je Mecha / Incredible HD? původně objevila na Engadget na út. 21 prosinec 2010 18:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat