středa 22. prosince 2010

Skyfire pro IPAD hands-on (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/22/skyfire-for-ipad-hands-on/:
Co je lepší, než pomocí Skyfire na 3,5-palcový displej ? Použití na 9,7-palcový, samozřejmě! Poté, co si pohrává s novým IPAD prohlížeče, už jsme si všimli, že má stejný pocit, jako jeho bratr a IOS Android bratranec, s upravenou pohled na to. Funkce, jako je soukromé prohlížení, mobilní nebo stolní názor a záložky zůstanou současnosti - a věřte, že schopnost se dívat na flash videa je stále stejně snadné jako klepnutí na tlačítko. Co je možná nejdůležitější Navíc v tomto ztvárnění je sociální integrace sítí. Při otevření aplikace, zjistíte hned, že to má osm tlačítek podél dolní části, z nichž čtyři jsou Facebooku související. Těchto tlačítek, označované jako "quick view", které pokukuje po Skyfire, vám, dobře, rychlý pohled na tlačítko, které jste odposloucháván. Například, když se tlačil na tlačítko Facebook, jste si stěžoval na opracovaný dole verze sociální sítě. Totéž platí o Twitter a Google Reader. App také krb, který umožňuje zobrazit odkazy konkrétně vaše přátele na Facebooku mají společné, a 'Oblíbené', který zobrazí všechny související odkazy vaši přátelé mají sdílené na základě toho, co webové stránky v prohlížeči zaparkovaného na, a samozřejmě speciální ' Stejně jako 'tlačítko. Sdílejte funkce půjčuje snadný způsob sdílení odkazů prostřednictvím různých populárních sítí.

Co se týče procházení sám, že vývojáři na Skyfire odvedli skvělou práci žehlení z The Kinks, že jsme narazili na v iPhone verzi. Stránky se zobrazují pěkně a rychle, špetka-k-zoom funguje stejně jako to dělá na Safari, rolování je máslovité a flash videa hrají znatelně rychleji v porovnání s tím, co jsme zažili na iPhone. App je bohužel není k dispozici v App Store ještě ne, ale pevně visí, je to byla předložena ke schválení, a měly by zasáhnout virtuální regály brzy.

Update: Video je nyní po přestávce!

Pokračovat ve čtení Skyfire pro IPAD hands-on (video)

Skyfire pro IPAD hands-on (video) původně objevila na Engadget na st. 22 prosinec 2010 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat