středa 22. prosince 2010

Microsoft oznamuje ARM-na Windows na CES?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/microsoft-to-announce-arm-based-windows-at-ces/:
Víme, že Windows CE jibes s ARM-orientované architektury, ale full-foukané Windows? Vypadá to, že všichni a jejich matky dnes - být konkrétní, Bloomberg, AllThingsD, a Wall Street Journal - hlásí "zdroje", které tvrdí, Microsoft je nastavena na systém Windows oznámit kompatibilitu s ARM čipy, které v současné době vévodí trhu s mobilní a embedded trhu scény, a více důležitě dominují tablet na trhu . Tak jo, máme potřebu takové sloučení, a to bych opravdu dal Microsoft ve inteligentní pozici pro nižší-elektrické zařízení, ale je tu háček: výrobky se neočekávají na nějakou dobu - dva roky dle WSJ - jako řidiči musejí být napsány pro hardware.

Pak znovu, toto může být vše pro nic za nic. Cue jiný dobře-připojen Microsoft reportér, ZDNet je Mary Jo Foley, který má rozhodně krotitel předpověď: nové Windows CE / Embedded kontakt, a možná ARM podporu pro Windows 8 (nebo Windows 8 "Lite"). Jinými slovy, nikdo nemá jasný, 100 procent představu, co očekávat v lednu, takže jak se říká, jen zůstaňte naladěni.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Microsoft oznamuje ARM-na Windows na CES? původně objevila na Engadget na út. 21 prosinec 2010 22:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje WSJ , AllThingsD , Bloomberg , ZDNet | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat