pátek 3. prosince 2010

HTC reaguje na zprávy o smrti HD7 grip, říká, že některé signál pokles je 'nevyhnutelný'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/htc-responds-to-hd7-death-grip-reports-says-some-signal-drop-is/:
Ach jo. My bychom skutečně přešel přes zprávy, že HTC HD7 trpí "smrt grip" záležitost minulý týden, protože si myslíme, že to bylo dobře-prokázáno, že můžete získat téměř jakýkoli telefon k poklesu nějaký signál, pokud budete držet přesně v pořádku, ale zřejmě zuřivost je dostali dost nahlas, aby si zaslouží oficiální HTC odpověď. Zde je prohlášení, poslal do počítače Týdenní:
Kvalita ve průmyslového designu má klíčový význam pro HTC. Pro zajištění co nejlepší sílu signálu, jsou antény umístěny v oblasti nejméně pravděpodobné, že se vztahuje obličej osoby nebo rukou, pokud je telefon v provozu. Nicméně, to je nevyhnutelné, že telefon je síla signálu bude oslabovat, když trochu se vztahuje v plném rozsahu uživatele dlaň nebo prsty. Testujeme všechny naše telefony značně a jsou přesvědčeni, že za normálních okolností příjem pevnost a výkon bude víc než dostatečná pro provoz telefonu, kdy pokrytí sítě je také dostatečná.
Ano, to zní skoro stejně jako to, co Apple uvedl na svém iPhone 4 tiskové konferenci Antennagate , ale to má smysl - my bychom neměli očekávat, že HTC upřímně říkat něco jiného, i když John Gruber poukazuje na to, že firma řekl listu Wall Street Journal , že Apple na recepci problémy "určitě ne obyčejný" v červenci. Ale my jsme si najít to nesmírně zajímavé, že HD7 je jasně založen na HTC HD2 , telefon, který vyšel před více než rokem a trpěl zprávy o podobných otázkách příjmu. (Ve skutečnosti, post na xda-developers v červnu poznamenat, že HD2 má stejnou smrt grip problém jako iPhone 4.) Ať tak či onak, velkou část problému zřejmě vyplývá ze skutečnosti, že HD2 / HD7 anténa je umístěna ve spodní části telefonu, kde to je nejvíce pravděpodobné, že se vztahuje uživatele ruky, takže to vypadá, že konečná odpověď na HD7 vlastníků je známý jedno: vy jste to špatně drží . Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení HTC reaguje na uchopení HD7 zpráv smrti, říká, že některé signál pokles je 'nevyhnutelný'

HTC reaguje na uchopení HD7 zpráv smrti, říká, že některé signál pokles je 'nevyhnutelný' původně objevila na Engadget na pá. 3.12.2010 10:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Daring Fireball | zdroje Týdenní počítače | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat