pátek 3. prosince 2010

Rogers přidává 'sdílení dat' plány, bude mít WiFi i mobilní verze BlackBerry scénáře

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/rogers-adds-data-sharing-plans-will-carry-both-wifi-and-cellu/:
S předchozí Galaxy Tab stanovila, bylo otevřenou otázkou, zda by dopravci obejmout verzi WiFi pro BlackBerry RIM scénáře - koneckonců, je to trochu těžší, aby plně zpeněžit datový tarif na zařízení, které postrádá vlastní mobilní modem. Věc je, že verze WiFi je první, která to bude k dispozici, RIM nedal moc vodítko ještě o tom, kdy mobilní verze budou následovat v - a RIM nemá moc distribuční kanál mimo jeho dopravce partnery. No, Rogers uvrhl svůj klobouk do ringu dnes na svém TabLife události v Torontu, kde to bylo povídání se úspěch tablet je to prodal tak daleko (Záloľky zřejmě nezůstane na regálech) a vzhledem k tomu, že bude výkon obou verzí scénáře, jak budou k dispozici.

Jak to bude fungovat od data perspektivy? No, souběžné oznámení z Rogers Zdá se, že držet odpověď. Pár nových takzvaný "sdílení dat plány" může být připíchnutý na svůj stávající telefon plán, efektivně otevírání data kbelík do jiných zařízení - takže je to v podstatě jako uvazování plány, které jsme začali vidět vyrostou na americké sítě pod jiným názvem. Jeden zvláštnost, i když je CAD $ 20 (zhruba $ 20) sdílení dat, plán, který umožňuje neomezené sociálních sítí na "oblíbené stránky" nad rámec normální kbelík gigabajtů - Zní to hloupě, ale když jsme přemýšlet o tom, jaké procento našich mobilních času je vynaloženo na Twitter a Facebook, může to být blázen, aby mohl pracovat. Postupujte podle přestávka na tiskové Rogers 'a rychlý klip Rogers exec John Boynton se zmínil scénáře.

Pokračovat ve čtení Rogers přidává 'sdílení dat' plány, bude mít WiFi i mobilní verze BlackBerry scénáře

Rogers přidává 'sdílení dat' plány, bude mít WiFi i mobilní verze BlackBerry scénáře původně objevila na Engadget na Pá. 03.12.2010 16:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MobileSyrup , Rogers | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat