pátek 3. prosince 2010

Best Buy Mobile nabídne bezplatné smartphony, většinou Android, každý den v prosinci

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/best-buy-mobile-will-offer-free-smartphones-mostly-android-eve/:
Dovolená ducha nad v Best Buy pozemku musí znamenat "jak se zbavit starých zásob na základě diskontování to." Droid Incredible a Xperia X10 patří mezi mikrotelefony být uveden ve velkém prodejce z prosince mobilní prodej, který bude zahrnovat nabízet až čtyři volné telefony každý den (jeden pro každého dopravce) za cenu $ 0 předem as výhradou obvyklých dvou- rok smlouvu. LG Optimus Optimus T a S bude také dostat své době v centru pozornosti tohoto měsíce, i když sleva není přesně masivní, když si uvědomíte, že to začalo život stojí 50 dolarů na kontraktu . Když už mluvíme o S-brandovaných telefonů Android, nebylo to Best Buy, že první unikala další Nexus ? Nyní, když 'd být prázdninovou nabídku stojí za to mluvit o tom.

Pokračovat ve čtení Best Buy Mobile nabídne bezplatné smartphony, většinou Android, každý den v prosinci

Best Buy Mobile nabídne bezplatné smartphony, většinou Android, každý den v prosinci původně objevila na Engadget na Pá. 03.12.2010 03:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat