pátek 3. prosince 2010

Wheeme masáž robot se zeptá, kde to bolí odjet bolesti

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/wheeme-massage-robot-asks-where-it-hurts-to-drive-away-the-pain/:

Bývalý izraelský elektronika a obrana inženýři by neměla být první skupina lidí bychom věšák na skok do masér biz robot , ale to je přesně to, kdo je za Wheeme z DreamBots vč. Podle firmy o stránce, byla Wheeme vyvinuty pro splnění "na rostoucí poptávku po inteligentních výrobků, které nabízejí přírodní pocit mazlení, relaxace, usínání a dokonce i jen lechtání." Pravda na těchto cílů, zařízení pracuje pomalu přes tělo osoby, aby poskytují jemnou masáž pomocí jeho měkké silikonové pryže "fingerettes" (aka kola). Speciální senzor naklonění technologie zaručuje, že nebude odpadávat nebo ztrácet přilnavost při motoristických buď - což Wheeme mistr na svém obchodu - alespoň pro zákazníky vleže. Oficiálně tento rover se začne prodávat na jaře roku 2011, ale pre-uspořádání zařízení, které stojí 49 dolarů plus poštovné zaručí nechcete přijít o některý z jízdy dobroty. Chcete-li zobrazit Wheeme chodit do práce a zároveň těsně vyhne srážky, podívejte se na vložené video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Wheeme masáž robot se zeptá, kde to bolí odjet bolesti

Wheeme masáž robot se zeptá, kde to bolí zahnat bolest původně objevila na Engadget na Pá. 3.12.2010 02:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Spectrum.ieee.org , Engadget německý | zdroje Dreambots.com | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat