pátek 3. prosince 2010

Verizon studiích Domácí telefon se připojí, promění váš pevné linky na mobil

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/verizon-trials-home-phone-connect-turns-your-landline-into-a-ce/:
Jsme si vědomi několika třetími-party produktů , které vytáhnout tento trik připojením na Váš mobilní telefon přes Bluetooth, ale Verizon házet váhu své vlastní systém s názvem Domácí telefon se připojí, že budu připojit domácí telefon do své bezdrátové sítě. Systém - což se zdá být k dispozici pouze pro obyvatele New Yorku a Connecticutu v současné době - obsahuje nějaké základnové stanice, která se připojuje k síti Verizon na jednom konci a vaše stávající pevné linky na druhou, T-Mobile nyní-zaniklý @ Home servis byl podobný, ale používá vaše připojení k internetu trase výzvy spíše než na mobilním éteru. Předplatitelé zaplatí 9,99 dolarů přidat pevné sítě do plánu rodinu Verizon nebo 19,99 dolarů, aby měl neomezený domácí minut, což se nejspíš chystá k řezu do dědictví Verizon pevné sítě stejně (ne-li více), než je jedinečný Hub jednotka, která dostala odrovnaný, zatímco zpět. Těžko říci, kdy (nebo i kdyby) Telefon domů Připojit půjde národní, ale tyto pokusy jsou často připraveny k testování cenového modelu stejně tak, jak jsou základní technologie - tak stává otázkou, měli byste zaplatit 10 dolarů více na Vaše Verizon Wireless účet používat svůj starý-školní Slimline?

Verizon studiích Domácí telefon se připojí, promění váš pevné linky na mobilní telefon původně objevila na Engadget na Pá. 03.12.2010 09:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink NetworkWorld | zdroje Verizon | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat