pátek 3. prosince 2010

Supertalent USB 3.0 Express RAM disky Cache spojit s Ceedo, aby vaše aplikace přenosné (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/supertalent-usb-3-0-express-ram-cache-drives-join-with-ceedo-to/:
Supertalent USB 3.0 Express RAM cache jsou mocné rychlé, spojit se s Ceedo, aby vaše aplikace přenosné
Neexistuje žádný důvod, že USB 3.0 zařízení nemůže být dost rychlý, aby sloužil až app, ačkoli většina aplikací si vybíravý, pokud se pokusíte spustit z vyměnitelného úložiště na více než jeden počítač. Supertalent se snaží, aby to trochu jednodušší, svazkování Ceedo Osobní s novým USB 3.0 Express RAM disky palec Cache. Ceedo efektivně umožňuje nainstalovat a spustit aplikace v karanténě, která může být přesunuta z jednoho počítače do druhého, s myšlenkou, tady je, samozřejmě, že byste implementovat tuto karantény na hořící nový flash disk a spusťte těchto aplikací s volně žijícími opustit, as demonstroval ve videu níže. Disky start na 59 dolarů za 16 GB pak jít nahoru k $ 119 pro 32 GB a 209 dolary za 64GB model, ale pokud chcete Ceedo svazky budete muset zaplatit 20 dolarů za každou další. To znamená, že alespoň polovinu toho co náklady na software na jeho vlastní.

Pokračovat ve čtení Supertalent USB 3.0 Express RAM disky Cache spojit s Ceedo, aby vaše aplikace přenosné (video)

Supertalent USB 3.0 Express RAM disky Cache spojit s Ceedo, aby vaše aplikace přenosné (video) původně objevila na Engadget na Pá. 03.12.2010 09:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AnandTech | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat