pátek 3. prosince 2010

Samsung prodává jeden milión Galaxy Tab jednotek, hází Android oslavu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/samsung-sells-one-million-galaxy-tab-units-throws-an-android-pa/:
Zajímá vás, jak dobře by tabletu dělat, když zvedl a na trh všech čtyřech hlavních dopravců v Americe? Stále čekáme na rozdělení v rámci našich hranic, ale je tu sotva pochybovat, že bezprecedentní dopravce uspořádání pomohlo Samsung rozbít své odhady o prodeji Galaxy Tab. Údajně, outfit právě prošel jeden milion známky v globálním prodeji 7-palcový tablet Android, ale Information Week je rychlý poukázat na to Sammy není jasné, zda to jednotky v prodejním kanálu nebo jednotek v rukou spotřebitelů. Ať tak či onak, jeden milion je nic vysmívají, zvláště když si uvědomíte, že pouze 600.000 byla prodána jako ze 22. listopadu. Firma je nyní doufají, že přesunout 1,5 milionu 'em do konce roku, a zároveň to je stále hluboko pod odhadovaných sedm milionů iPads, které byly prodány do dnešního dne, to je prodejní kurz, který jsme si jisti, že nikdo na Samsung kvetching kolem.

Samsung prodává jeden milión Galaxy Tab jednotek, hází Android oslavu původně objevila na Engadget na pá. 03.12.2010 11:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android Společenství | zdroje Chosun Ilbo , Information Week | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat