pátek 3. prosince 2010

PSA: AVG Botched 2011 aktualizace může být důvod, proč váš počítač se nespustí dnes

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/02/psa-botched-avg-2011-update-might-be-why-your-pc-wont-start-to/:
Věděli jste, aktualizovat svůj volný výtisk AVG dnes 2011, v naději, že vyhýbání se odpornou chybu? V souboru mírně známých okolností , antivirové firmy, nechtěně rozpoutal ještě odpornější jeden. Uživatelé běží 64-bitové verze Windows 7 a AVG 2011 ar hlášení chyby STOP po povinné antivirový update dnes ráno, což je udržet některé z jejich zavedení strojů do Windows vůbec. Buggy aktualizace má protože been natažený a existuje několik způsobů, jak preventivně držet to z děje, pokud jste zíral na zprávu výše, ale pokud jste již žihadlo, se díváte na nějaký kvalitní čas se disk pro obnovení nebo opravu oddíl opravit spouštěcí soubory systému Windows. Najděte všechna řešení, včetně těch preemptivní na náš zdroj odkaz níže.

PSA: AVG Botched 2011 aktualizace může být důvod, proč PC nenastartuje dnes původně objevila na Engadget na čt. 2.12.2010 19:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ZDNet | zdroje AVG Oficiální fórum | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat