pátek 3. prosince 2010

PhoneSuit je Primo výkon Core nabíjí IPAD, BlackBerry, a skoro všechno ostatní

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/phonesuits-primo-power-core-charges-your-ipad-blackberry-and/:
PowerSuit je žádný cizinec pro reload-a-natankovat arény , a pár měsíců poté, co ohlašovat z Primo baterie Cube , podél přijde toto: Primo napájení Core. Pro všechny záměry a účely, je to iPhone-velikosti baterie, a to jen tak náhodou, aby byl plně schopný dobíjení vašeho iPhone nebo iPod touch. Rozdíl od naprosté většiny alternativ, nicméně, 8200mAh balení může to také omlazovat IPAD, nemluvě o bohatství smartphonů Android, tvoje máma je BlackBerry, pár nejmenovaných netbooků (jo, vážně!) A prakticky jakékoliv jiné kapesní gadget, který může třeba džus přes USB. Společnost hází do hojnost tipů pro řadu "populární" zařízení, i když high-vypouštěcí zařízení, jako jsou netbooky budou muset využít 12V přístavu. Tam je externí LED poplatek metr, aby vás krok, kolik energie zůstává, a to může být namířeno do osazení blízko vás výměnou za 99,95 dolarů.

Pokračovat ve čtení PhoneSuit je Primo výkon Core nabíjí IPAD, BlackBerry, a skoro všechno ostatní

PhoneSuit je Primo výkon Core nabíjí IPAD, BlackBerry, a skoro vše, co původně objevila na Engadget na Pá. 03.12.2010 07:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PowerSuit | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat