pátek 3. prosince 2010

Zdroje: Google Chrome OS-značkové netbook k zahájení 7. prosince

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/sources-google-branded-chromebook-to-launch-on-december-7th/:

Titulek docela hodně odhaluje nápor, ale opravdu to vypadá, že příští týden Google se chystá začít mluvit o tom, jak svůj operační systém Chrome přichází spolu. Více zdrojů nám řekli, že Google bude držet nějaké události na Úterý 7.prosince - nejsme jisti, zda to bude živé akce, vysílat, nebo něco úplně jiného - a že se párty bude vidět zahájení, které Google-značkové netbook Chrome OS jsme slyšeli o tom. Opět jsme slyšeli , že Atom-poháněl laptop nebude masový trh zařízení - tam bude jen kolem 65.000 jednotek, k dispozici je nejbližší Google "přátelé a rodina" - a že tzv. cloud-based OS ještě velmi hodně v beta, non-spotřebitel-přátelský stát. Je to trochu divné, že jsme ještě neobdrželi pozvánku na tuto plánovanou událost, protože je to údajně dní pryč, nemluvě je v rozporu s Všechny věci D: Dive Into Mobile události, ale v době vydání tohoto příspěvku, který jsme dosud slyšet zpět z týmu Google PR s oficiální vyjádření.

Samozřejmě, že to všechny řádky s posudek TechCrunch ', že Google zahájí své Chrome App Store velmi brzy, stejně jako včerejší zahájení Chrome 8, který podporuje tyto výše uvedené aplikace Chrome. (Firmy jako TweetDeck již začaly demoing svého prohlížeče apps.) Nezapomeňte, že tyto aplikace se bude velká část operačního systému , tak to by smysl mluvit o Google 'em v tandemu. Kusy, zda se zdají být montáži spolu docela dobře, a když jsme ještě spoustu nezodpovězených otázek, my jsme přesvědčeni, že pocit, budeme získání nějaké oficiální odpovědi na všechny tyto Chrome-ství velmi brzy.

Obrázek Poznámka: Jak jsme si řekli minule, že obrázek nahoře je jen naše vlastní mockup o tom, co Chromebook může vypadat. Dokonce jsme přidali klíčové Chrome!

Zdroje: Google Chrome OS-značkové netbook k zahájení 7. prosince původně objevila na Engadget na pá. 03.12.2010 15:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat