pátek 3. prosince 2010

Viacom soubory odvolání ve věci autorských práv YouTube, pokračuje 'přetáhněte ho ven'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/viacom-files-appeal-in-youtube-copyright-case-continues-to-dra/:
Nebojte se - to "táhnout to" trochu patří společnosti Google, ne my. Pokud budete připomenout, obleky v Mountain View hodil podzemní strana již v červnu, kdy federální soud rozhodl , že YouTube spadalo pod "bezpečný přístav" ustanovení zákona DMCA, která chrání poskytovatele služeb z odpovědnosti za uživatelský obsah. V podstatě, toto zajištěno, že Google nemůže být žalován nebo nést odpovědnost za škody způsobené některými vtipálek nahráním roztrhl epizodu 30 Rock na webu, je, že Google slíbil, škubnutí jej post-nejrychleji-li oznámená vlastníkem autorských práv. Že v podstatě klade zátěž policie na tvůrce obsahu, ale (prakticky) osvobozuje od Google nemožné čin se dívat na každý jednotlivý klip, který se nahrál před Díky tomu je žít ve světě. Jen aby vám trochu perspektivu, hodin videa je 24 nahráli na YouTube každou minutu, a to očekávají ještě větší, jak plyne čas. Přes logiku (a rozhodnutí soudu), Viacom dnes podala 72-stránku odvolání pravděpodobně marné snaze bránit.

Všechny věci D zdůrazňuje vrah citace z Viacom ve zprávě - zřejmě si myslí, že v případě, že rozhodnutí stojí, bude to "radikálně změnit fungování systému autorských práv a vážně poškodit, ne-li úplně zničit, hodnota mnoha autorsky chráněných výtvorů . " Pokud jde o reakce Google? "Litujeme, že Viacom pokračuje protahovat tomto případě. Soud zde, stejně jako každý jiný soud, aby řešil otázku, správně rozhodl, že zákon chrání on-line služby, jako je YouTube, která odstraní obsah, pokud oznámí držitel autorských práv, že to je neoprávněné . Budeme důrazně hájit rozhodnutí soudu o odvolání. " My pochyb o tom, co dopadne jinak příští jít 'dokola, ale samozřejmě budeme sledovat s velkým zájmem. Nyní zpět k tomuto klip z 30 Rock jsme byli těší docela legálně na Hulu ...

Viacom soubory odvolání ve věci autorských práv YouTube, pokračuje 'přetáhněte ho ven' původně objevila na Engadget na Pá. 03.12.2010 17:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Všechny věci D | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat