pátek 3. prosince 2010

Svět nezklame nás znovu: Japonsko 2022 ztrácí 3D holografický Světového poháru nabídku

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/world-disappoints-us-once-again-japan-loses-2022-3d-holographic/:
Podívejte se, nevíme nic o Světový pohár nabídky. Pravděpodobně mají hodně co do činění s "infrastruktury" a "střídá" a tak podobně. Ale opravdu, svět? Jste nemohli vybrat Japonsku jen pro tentokrát? Japonsko je neuvěřitelně skvělý 2022 Světový pohár nabídku spočíval v promítání 3D hologramy hry živě na fotbalových hřišť fotbal po celém světě, což lidi, že nemohou dělat to do Japonska pro skutečné hry si docela velký simulacrum, zatímco stál vedle lidí, kteří vypadat, a jsou pravděpodobně zakořenění za stejný tým. "Musím přiznat, že myšlenka tohoto fouká mé mysli pryč," řekl šéf japonské výboru Kohzo Tashima. Dostali jste se, že svět? Japonsko bylo vám nabízí 3D holografický plnou oblasti vysílání, a právě otočil přezíravost. Gratulujeme, Katar, doufáme, že jste spokojeni s 2022, a jsme si jisti, že jste si vydělali na cokoliv libovolné metriky FIFA využívá k výběru Světového poháru zemí. Ale nikdy vydělat našich srdcích. Video z nabídky Japonsko je po přestávce.

Pokračovat ve čtení Světová nezklame nás znovu: Japonsko 2022 ztrácí 3D holografický Světového poháru nabídku

Svět nezklame nás znovu: Japonsko 2022 ztrácí 3D holografický Světového poháru nabídku původně objevila na Engadget na Pá. 03.12.2010 14:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal , PhysOrg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat