středa 1. prosince 2010

'Kolektivní' steampunk USB disk je osazení ucpávač Jules Verne vždycky chtěl

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/30/the-collective-steampunk-usb-drive-is-the-stocking-stuffer-jul/:
Uražený si nekoupil, že 300 dolarů 8GB steampunk USB disk jsme sdíleli přes léto? No, dobrá zpráva je, pokud máte 395 dolar v hodnotě šilinků povalovat, bude Rockwella 16GB USB disk steampunk pokřtil "kolektivní", je tvoje pro přijetí. Vedle jeho JJ Abrams-jako jméno, a to zejména chladné podrobnosti upozornit zahrnovat mosaz různý představovat čtyři chladicí potrubí, velké zarámované kabošon který funguje jako servisní světlo, a faux-měřidlo z víka pouzdra a sledovat ruku. Zásobní nádrž slouží jako kryt pro pohon a je tu dokonce i malá deska s panem Rockwell je vyryto John Hancock umístěny třísknout DAB ve středu. Poslední, ale určitě ne nejméně komplikované thumbdrive lodě se sametovou platformu a sklářské muzeum případ tak, aby všichni, kteří navštíví se může vyhřívat v jeho zručnost a konečně vidět zrezivělý verzi vlastnictví, které viktoriánský-pozér dolů bloku jako tetanus dopravce je opravdu je.

'Kolektivní' steampunk USB disk je osazení ucpávač Jules Verne vždycky chtěl původně objevila na Engadget na út. 30 listopad 2010 23:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Etsy | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat