středa 1. prosince 2010

Adobe Flash Player 10.2 beta přijde, rozšiřuje hardwarovou akceleraci

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/01/adobe-flash-player-10-2-beta-arrives-expands-hardware-accelerat/:
Adobe všudypřítomný Flash Player má novou beta verzi se dnes, že sliby dokončit přechod na hardwarovou akceleraci videa přehrávat pomocí webového softwaru. Budete bezpochyby vědomi, že současná, non-beta Flash už se některé skládat z úkolů, video na GPU, ale nová etapa Video API dovoluje celou zátěž, aby se posunula, končit "jen něco málo přes 0 procent" CPU využití při přehrávání 1080p videa. Byste měli pochybovat o pravdivosti tučně Adobe nových nároků, společnosti nastavit některé demo videí pro vás vyzkoušet sami po stažení beta - hit zdroj odkaz se dozvíte více. Windows, Mac a Linux stroje jsou podporovány přímo z brány, zatímco Microsoft dostává extra kost hozen svou cestu s aplikací Internet Explorer 9 hardwarová akcelerace také prováděn v této nejnovější iteraci Flash. Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Adobe Flash Player 10.2 beta přijde, rozšiřuje hardwarovou akceleraci

Adobe Flash Player 10.2 beta přijde, rozšiřuje hardwarovou akceleraci původně objevila na Engadget na st. 01.12.2010 02:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TUAW | zdroje Adobe Labs | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat