středa 1. prosince 2010

Sanyo pedál Juice pravomoci baterie vašeho wah-wah bez zkreslení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/30/sanyo-pedal-juice-battery-pack-powers-your-wah-wah-without-disto/:
Sanyo pedál Juice pravomoci baterie vašeho wah-wah bez zkreslení
Dobrý roadie lze identifikovat dvě věci: skříň složená výhradně z tmavé a vypouklé plné kapsy baterií. Sanyo bych ti, neúnavné pracovníky zmenšit na některé štíhlejší černé džíny s jeho novou šlapací balení baterie šťáva, která je houpací trochu Eneloop technologie uvnitř a může pohánět celou zabil Sedmikráska-připoutaná zařízení. Nabít se na 3,5 hodiny a bude to poskytovat 9V DC na výstupu, co se vám líbí, napájení 10 ma efektový pedál pro neuvěřitelných 50 hodin. To je asi 10 krát déle než jednoduchý 9V baterie, a na rozdíl od jednoho z těch, bude pedál Juice poskytuje konstantní 9V až dokud je mrtvý. To slibuje i méně rušení než při použití síťového adaptéru. Vše, co za 149,99 dolarů, což může znít jako hodně pro baterii, a to je, ale skutečné hudebníky vím, že úspěch není zadarmo.

Sanyo pedál Juice balení pravomoci baterie vašeho wah-wah bez zkreslení původně objevila na Engadget na út. 30 listopad 2010 22:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Sanyo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat