středa 1. prosince 2010

Motorola Olympus objeví ve volné přírodě, ukazuje houževnatý závazek MOTOBLUR

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/01/motorola-olympus-shows-up-in-the-wild-demonstrates-unyielding-c/:
Svědek naší poslední revize smartphone Android od společnosti Motorola a budete vědět, co si myslíme o MOTOBLUR . Pak znovu, počítáme bychom mohli dostat přes naše obavy, když je kůže Moto natažené přes tento rozkošný-dívat se, údajně Tegra 2-chlouba smartphone. Olympus byl prasklo znovu, tentokrát někdo prohlašovat, že má koupil na bleší trh, a to teď ukazuje výstup HDMI vedle standardní microUSB konektor, z nichž oba jsou vysázeny na straně toho, co je vypadá jako velmi tenká zařízení skutečně. Olympus je převedení Defy zálibu 's pro minimální bezel dopředu, ale teď, když jsme něco soudit své velikosti proti, vypadá to musí být vybaveny alespoň 4-palcovým displejem. Docela dobré soutěže pro hvězda LG , jsme si jisti, že budete souhlasit. Kdyby jen věděli , kdy by to mohlo spustit ...

Pokračovat ve čtení Motorola Olympus objeví ve volné přírodě, ukazuje houževnatý závazek MOTOBLUR

Motorola Olympus objeví ve volné přírodě, ukazuje houževnatý závazek MOTOBLUR původně objevila na Engadget na St. 1.12.2010 06:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Gizmodo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat