středa 1. prosince 2010

Další IPAD náklonem fotoaparátu samotného dodavatele v tchajwanské burze cenných papírů podání?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/01/next-ipads-camera-supplier-outs-itself-in-taiwan-stock-exchange/:
V tomto bodě, je tu někdo, že není podezření, že příští IPAD bude sport fotoaparát? Slyšeli jsme, jak hodně, více či méně , a teď je tu víc krmivo pro podezřelé tam: podle Digitimes, tchajwanské burze cenných papírů od podání Largan Přesné kolíky sebe jako "jediný objektiv dodavatel" na blížící se druhý-generace IPAD, s přepravou (z části nebo tablety, nejsme si jisti) má vyjít v prvním čtvrtletí roku 2011. Je třeba poznamenat, že Largan je fotoaparát části dodavatele pro iPhone 4. Jsme nebyli schopni se podívat na podání sami ještě, a na své straně Largan není jediného slova, ale my vám dáme vědět, co jsme vykopat. Nyní můžete vrátit na část vaší IPAD 2 snu, kde je houpací brýle bez 3D-ultra-sítnice displej ... na obou stranách ... a je to průhledné ... a sklopné ... a nikoli skutečné.

Další IPAD dodavatele outy fotoaparát sám v tchajwanské burze cenných papírů podání? původně objevila na Engadget na St. 01.12.2010 07:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mac Pověsti | zdroje Digitimes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat