středa 1. prosince 2010

GE tvoří nové domácí energetické řízení obchodní zaměřené na překlenutí 'utility-spotřebitele mezera'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/01/ge-forms-new-home-energy-management-business-aimed-at-bridging-t/:
GE byla očividně v hospodaření s energií obchodních domů na nějaký čas , ale je to zintenzivnilo svou hru v docela velkém tento týden. Společnost nedávno oznámila oficiální vznik svého nového domova energii obchodní Management (nebo HEM), které budou spadat pod spotřebiče GE & Lighting divize a bude pod vedením Dave McCalpin (na obrázku výše). Podle GE, bude nové obchodní zaměření na pomoc spotřebitelům i rozvodných společností řídit spotřebu elektrické energie a nákladů, a bude dohlížet na celou škálu produktů GE vztahující se k hospodaření s energií, včetně věcí, jako je společnost GeoSpring hybridní ohřívač vody, různé spotřebiče , a jeho nové jádro, Systém řízení spotřeby energie, aby mohli vyrazit na prodej v příštím roce. Hlava na minulost přestávka na kompletní tisková zpráva.

Pokračovat ve čtení GE tvoří nové domácí energetické řízení obchodní zaměřené na překlenutí 'utility-spotřebitele mezera'

GE tvoří nové domácí energetické řízení obchodní zaměřené na překlenutí 'utility-spotřebitel mezera' původně objevila na Engadget na st. 01.12.2010 14:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET Novinky | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat