středa 1. prosince 2010

IOS 4.2 podporuje nové technologie pro snížení zahlcení sítě, Nokia Siemens říká

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/30/ios-4-2-supports-new-tech-to-reduce-network-congestion-nokia-si/:
Jeden z předních světových dodavatelů buněčné infrastruktury, Nokia Siemens , klesla nějaké šťavnaté poznání, že dnes Apple nový IOS 4,2 update podporuje technologii zvanou síť-řízené rychle vegetačního klidu, které lépe optimalizuje, jak se telefon připojuje k síti. Společnost touts, že je to win-win - lepší výdrž baterie, méně zbytečné vytížení sítě - a také poukazuje na to, že Nokia provedena technikou ve všech jejích smartphonů od začátku tohoto roku. Vzhledem k tomu, síť-řízené rychle klidu je funkce, která využívá síť sama o sobě, stejně jako je to prospěšné pro jednotlivé uživatele, plenit dva silové hráče, jako je Nokia a Apple (více než polovina nových smartphone prodeje, NSN poukazuje na to), by měl velký zásek.

Zajímavé je, NSN Zdá se, že dorazil na tomto objevu přes "zkoušky", kterou uskutečnila, ne tím, že pracuje s Apple na jeho provádění. Jistě, nemáme předstírat, že vím všechny interakce, které se vyskytují mezi výrobci, dopravci a dodavateli během telefonu vývoj, ale určitě se nám zdá, že Apple by prospělo, že se zapojí infrastruktury společnosti brzy a často, protože tyto pásma aktualizace sejít - - zejména pokud se snaží udržet těsné víko na velmi přetížení otázky, které síť-řízené rychle dormance je určen k pomoci odstranit. Ať tak či onak, je to zajímavé vidět, jak rychle Nokia Siemens byla sonda pro změnu tentokrát.

IOS 4.2 podporuje nové technologie pro snížení zahlcení sítě, Siemens říká, že Nokia původně objevila na Engadget na út. 30 listopad 2010 20:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Nokia Siemens Networks blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat