středa 1. prosince 2010

Samsung touts Super PLS zobrazit jako vývoj IPS pro smartphony, plány výroby počátkem roku 2011

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/01/samsung-touts-super-pls-display-as-the-evolution-of-ips-on-smart/:
Samsung, je světový lídr v mobilních displejů , že to je, bylo pochopitelně trochu nervózní o to IPS LCD Apple iPhone sportovní-4, ale teď je to zpátky do popředí se svým zbrusu novým Super PLS tech. PLS kandiduje na letadlo do Line přepínání, který pomáhá Samsung dodávat nějaké hezké efektní úhly pohledu - ještě lépe, než ty, které již hvězdné najdete na panely IPS - a zároveň zlepšuje jas obrazovky podle hlášeno 10 procent. Cílový trh pro zobrazení Super PLS bude smartphony a tablety s lahodnou rozlišením WXGA v nabídce pro nejlepší zájemce. Nezapomínejme, Samsung rovněž tvrdí, výrobní náklady jsou o 15 procent nižší než u srovnatelných IPS technologií, což znamená, že jediné, co stojí mezi námi a další nové horkost je čas - Sammy očekává zahájení sériové výroby na začátku příštího roku. Jo, a ono to funguje na zajištění soubor 30 patentů týkajících se Super PLS, takže se nemusíte jít s nadějí na přímých konkurentů z LG nebo kdokoliv jiný v dohledné době.

Pokračovat ve čtení Samsung touts Super PLS zobrazit jako vývoj IPS pro smartphony, plány výroby počátkem roku 2011

Samsung touts Super PLS zobrazit jako vývoj IPS pro smartphony, plány výroby počátkem roku 2011 původně objevila na Engadget na st. 01.12.2010 08:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink OLED-Display.net | zdroje Samsung | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat