středa 1. prosince 2010

LG a QD vize spojují pro QLEDs: kvantové tečky ukázky naší energie-účinný budoucnost

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/01/lg-and-qd-vision-unite-for-qleds-the-quantum-dot-displays-of-ou/:
Vypadá to, že LG má opravdu něco pro ty, kvantové tečky LED diody . Po připojení se Nanosys dříve v tomto roce, korejský gigant je nyní táhnoucí se další ze svých chapadel - LG Display , být konkrétní - na partnerství s konkurenční QLED designér v QD Vision . To, co je sliboval tento společný podnik spadá právo v souladu s vaší obecný snem - lepší než přesnost barev OLED , až na dvojnásobek energetické účinnosti v daném čistotu barev a levný a jednoduchý výrobní proces. Ve skutečnosti, protože QLEDs nevyžadují stejnou skleněného substrátu jako většina současných zobrazovacích technologií, které nabízejí bezkonkurenční flexibilitu (olé!) o tom, jak a kde mohou být použity. Pouze sedativum, a vy jste měli vědět, že by byl jeden, je to, že QD Vize popisuje jeho tech, jak ještě ve "fázi vývoje", ale hej, alespoň máme další pohodě zkratka přidat do naší knihovny.

Pokračovat ve čtení LG a QD vize spojují pro QLEDs: kvantové tečky ukázky naší energie-účinný budoucnost

LG a QD vize spojují pro QLEDs: kvantové tečky ukázky naší energie-účinný budoucnosti původně objevila na Engadget na st. 01.12.2010 05:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat