středa 1. prosince 2010

FCC řešení neutralitu 21. prosince

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/01/fcc-to-address-net-neutrality-on-december-21st/:
No, dobře, podívej se, co se bylo přidáno do nezávaznou pořadu, kdy FCC setká 21. prosince: neutrality sítě . Zde je návod, jak položku zní:
Otevřené internetové objednávky: Vyhláška týkající se schválení základní pravidla silničního provozu na zachování otevřené Internet jako platforma pro inovace, investice, hospodářská soutěž a svobodu projevu. Tato pravidla by chránit spotřebitele 'a inovátory' právo vědět, základní informace o širokopásmové služby, právo odesílat a přijímat zákonné internetové komunikace, a právo na rovné podmínky, a zároveň poskytuje poskytovatelé širokopásmového připojení k internetu s flexibilitou, aby rozumně spravovat jejich sítě.
Pravděpodobně, návrh usnesení je nyní cirkulující mezi účastníky, jejíž podrobnosti jsou hluboké znepokojení jak pro spotřebitele, a kabelové / bezdrátové poskytovatele podobně. Podle AP, FCC předseda Julius Genachowski, nastíní jeho neutralitu návrhu v projevu ve středu s plány, aby návrh na úplné hlasování před koncem roku před nově zvolený republikáni usednout na jejich místa v domě.

FCC řešení neutralitu 21. prosince původně objevila na Engadget na st. 01.12.2010 03:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Ars Technica | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat