pátek 24. prosince 2010

Volvo C30 otočí hatchback do EV, úvěry se na krátkou testovací jízdu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/volvo-turns-the-c30-hatchback-into-an-ev-loans-it-out-for-a-sho/:
Volvo C30 otočí hatchback do EV, úvěry se na krátkou testovací jízdu
V mnoha ohledech, Volvo 's C30 je dokonalým spojením moderního designu a retro citlivost s jeho agresivní front-end, a že příliš velké skleněné okénko na zadní straně. Nyní, s modelem EV, vypadá to lépe než kdy jindy. Dobře, takže jsme mohli udělat, aniž by se povinné grafiky stranu, ale křídlo na zadní straně (viz níže), jí dává hladký profil a, ach jo, jsme zmínit, že je EV ? Vůz byl zdobí 110hp ekvivalentní elektrický motor a 24kWh baterie, která je měla přinést v průměru o 100 mil v hodnotě řady spolu s výkonem, že podle pravdy o autech, odpovídá aktuálnímu benzín-poháněl verzi je. Manipulace s příliš je řekl, aby ještě učil přes 260 libry váha nevýhodu. Volvo je zastavení vozu se bude dělat vzhled jako model 2012, když jsme hádat, štěstí, švédský řidiči budou dostávat první crack na tenhle.

Pokračovat ve čtení Volvo C30 otočí hatchback do EV, úvěry se na krátkou testovací jízdu

Volvo C30 otočí hatchback do EV, úvěry se na krátkou zkušební jízdu původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 17:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Pravda o autech | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat