pátek 24. prosince 2010

Cambridge rozvojových 'čtení mysli' rozhraní počítače s tvář Charles Babbage (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/cambridge-developing-mind-reading-computer-interface-with-the/:
Pro let, vědci zkoumají možnosti, jak vytvořit zařízení, které porozumět neverbální narážky, které bereme jako samozřejmost v člověku-vzájemné ovlivňování člověka. Jeden z více zajímavých projektů jsme viděli na konci je pod vedením profesora Petera Robinsona na počítačové laboratoře na univerzitě v Cambridge, který pracuje na to, co nazývá "mysl-číst stroje", což lze odvodit duševní stavy lidí z jejich řeč těla. Tím, že analyzuje tváře, gesta a tón hlasu, to je doufal, že stroje by mohly být předstíral, že je více užitečné (sakra, my bychom se spokojit s "méně frustrující"). Peep video po přestávce vidět Robinson pomocí tradičních (a otravné) satelitní navigace přístroj, který nabízí oproti oba Cambridge "mysl-číst" rozhraní a humanoid hlavu vzoru, který je Charles Babbage. "Tak, že Charles a mohu komunikovat," Robinson říká, "nám ukazuje budoucnost, jak budou lidé komunikovat se stroji." Příští zastávka: záhadné údolí !

Pokračovat ve čtení Cambridge rozvojových 'čtení mysli' rozhraní počítače s tvář Charles Babbage (video)

Cambridge rozvojových 'čtení mysli' rozhraní počítače s tvář Charles Babbage (video) se původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 21:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IEEE Spectrum | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat