pátek 24. prosince 2010

Skype konečně přinášet video volání do mobilních

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/24/skype-finally-bringing-video-calling-to-mobile/:
Tak ať nám toto nastavení za vás: Skype byl řekl všem, že to bude dělat "série video-související oznámení" na CES příští měsíc ... a to je účast na panelu s názvem "Video volání se připravuje na Primetime," tak jo, netřeba říkat, tak jsme se hádat, že Skype je konečně chystá vstoupit na mobilní videohovory hra ve velkém stylu. Tak či onak, poslední kus v puzzle filtrované do naší schránky dnes ráno: pomůže dokument na stránkách Skype podrobně video hovory pomocí Skype pro iPhone. Nevíme, zda je tu odpovídající doklad tam pro Android, Symbian, nebo jiných operačních systémů, ale my jsme určitě doufal, že tak - protože kdyby tito lidé přijdou ke stolu najednou se verze pro všechny hlavní platformy telefon, máme pocit, že bude ovládat mobilní-k-mobilní a mobilní-k-PC videohovory trh v žádném okamžiku.

Jo, a tady je trochu trivia fakt pro vás: Nokia N900 byla vlastně první zařízení získat oficiální podporu videohovorů od Skype, takže to není první pro tyto lidi - ale to určitě bude, když se poprvé 'jsem vzal to na masový trh. Vypadá to, že budete pravděpodobně muset MeeGo stavět připravený jít, alespoň.

[Díky, Nelson]

Skype konečně přinášet video volání do mobilních původně objevila na Engadget na pá. 24 prosinec 2010 11:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Skype | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat