pátek 24. prosince 2010

Logitech řekl, aby zastavení Revue výroby až Google software TV předělat

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/24/logitech-said-to-be-halting-revue-production-until-google-tv-sof/:
Ach jo. Google televize je nemají nejlepší start do jeho života na internetu-připojený televizor světa a Logitech Zdá se, že přijatá upozornění. DigiTimes 'bezejmenných zdroje dnes uvádějí, že Gigabyte, společnost pověří ho sestavením Revue jednotek Logi, bylo uloženo k zastavení produkce z nich za období prosinec 2010 až leden 2011. Restart na výrobu bude záviset, už jsme řekli, ať už na významnou aktualizaci stávající software TV Google nebo zcela novou verzi kolejových ven. Revue je stále k dostání prostřednictvím Logitech - zásilky jsou pouze sušení v kanálu mezi výrobcem a prodejcem - ale tento krok by byl jasným znamením, že brzy prodejní očekávání nebyly splněny. Lepší štěstí příští rok, my říkáme.

Logitech řekl, aby zastavení Revue výroby až Google TV software předělat původně objevila na Engadget na pá. 24 prosinec 2010 02:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje DigiTimes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat