pátek 24. prosince 2010

Skype i na cestě k zotavení, skupina video hovory obnoveny

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/24/skype-well-on-the-road-to-recovery-group-video-calls-restored/:
Jsme málem vidět, co Vánoce byla jako před Skype, a to nebylo příjemné. Samozřejmě, že VOIP a videokonference nikdy nahradit babičky Pat pizzelles, ale technologie, zda přece dělá pre-plánování dovolené mnohem jednodušší. Pro jeho část, Skype nešla příliš do detailů, pokud jde o povahu své poslední výpadku (něco o "mega-supernodes"), ačkoliv v době psaní tohoto videovolání skupina se zdá být zpět a generální ředitel Tony Bates oznámila, že zákazníci budou odškodněni z důvodu přerušení provozu se svobodnými a pay-as-you-go zákazníci obdrží úvěr zdarma 30-minutové volání SkypeOut na pevné linky, zatímco předplatitelů získá zdarma týdenní služby. Mějte pozor na Skype Blog pro další aktualizace, a budeme držet palce, že tento rok nebudeme muset učit to, co Silvestra je jako bez Chatroulette. Pokud jde o Skype sám, s tím, jak oni byli dvoření podnikové zákazníky, které si jen rádi, když to nebude dělat příliš mnoho škody na jejich blížící se IPO.

Skype i na cestě k zotavení, videohovory skupina obnoveno původně objevila na Engadget na Pá. 24 prosinec 2010 16:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Yahoo | zdroje Skype Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat