pátek 24. prosince 2010

Monster žaluje Fanny Wang, šiřitel pokuty knockoff sluchátka

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/24/monster-sues-fanny-wang-purveyor-of-knockoff-headphones/:
Monster Cable panování právní teroru má za následek několik věcí, které v průběhu let: tiff s Chicago Bears nad "Monsters of Midway" přezdívku, soud proti minigolf společnost , a nakonec dokonce i tvrdý zákaz na stránkách Engadget. Ale nemůžeme říct, že jsme čekali cíl Monster soud, aby se pokusila použít v případě levných publicity zdarma. No, překvapení přicházejí ve všech podobách: nádherně-Fanny Wang je nyní hrdě prohlašovat, že je to být žalován pro kopírování Monster Beats sluchátka a snaží se získat nějaké volné dobrý tisku - i když se zdá, že Fanny sluchátka jsou skutečně velmi blízko kopie Beats. (Jen se podívejte na obrázek výše.)

Chcete-li udělat si představu o směšnosti při práci, Fanny je v současné době hostování kopii patent designu Beats na své vlastní internetové stránky, hned vedle vyvrácení obvinění. Fanny tvrdí, že jeho sluchátka mají různé obaly a drobné konstrukční rozdíly, takový, že "žádný rozumný spotřebitel bude pravděpodobně pletou dva", které předpokládáme, že je pravděpodobně pravda - ale my bychom také zdůraznit, že Fanny původní tiskové zprávě hrdě prohlašuje, že "stejný zvukový inženýr, který navrhl Beats Dr. Dre řešit akustiku Fanny Wang kolekce. " Kopírování, náhoda, nebo lstivý PR strategie? Můžete být soudcem ... nyní.

Monster žaluje Fanny Wang, šiřitel pokuty knockoff sluchátka původně objevila na Engadget na pá. 24 prosinec 2010 10:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Fanny Wang | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat