pátek 24. prosince 2010

Nanopore DNA sekvenční postup slibuje kompletní genom v minutách nebo vaše peníze zpět

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/24/nanopore-dna-sequencing-technique-promises-entire-genome-in-minu/:
Vědci upřesnit rychlé nanopore sekvenování DNA techniky, celý genom v minutách nebo vaše peníze zpět
Ti, nejasně dostupné DNA testy, které slibují vám říct, jak je pravděpodobnější, že se zasažený nějakou příšernou a nevyhnutelné genetické postižení v budoucnu? Oni jen podívat na nepatrný zlomek bitů a boby a základy, které tvoří genetický kód. Je tu závod na vyvinout rychlý a levný způsob, jak sekvence lidského celý genom, proces, který stojí asi milion dolarů a teď trvá věky, ale přes techniku za vývoj na Imperial College v Londýně , by mohlo být provedeno v délce několika minut pár babek za 10 let. Tento proces se opírá o nanopórů, které jsou go-tech společností se snaží vytáhnout to mimo. V podstatě je DNA prosadil 2nm díru na křemíkovém čipu, a to se pohybuje přes to, že čip je schopen používat elektrický náboj číst pramen je kódující sekvence. To je pak vyplivnout ven superpočítač na lámání chleba čísla při rychlosti 10 milionů bází za sekundu a během několika minut, i vy můžete mít nějaké tvrdá data, aby se vám šílet o budoucnosti - a možná místo pro vaše iPod , taky.

Nanopore DNA sekvenční postup slibuje kompletní genom v minutách nebo vaše peníze zpět původně objevila na Engadget na Pá. 24 prosinec 2010 08:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Imperial College London | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat