pátek 24. prosince 2010

KinEmote: Kinect gesto ovládání Boxee a XBMC mediální centra je nyní k dispozici (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/24/kinemote-kinect-gesture-control-for-boxee-and-xbmc-media-center/:
Viděli jsme spoustu Kinect hacků za posledních několik týdnů - Potíž je v tom, za počáteční wow faktoru jsou prostě nejsou příliš vhodné na denní bázi. Tato situace se jen změnilo, nicméně, s vydáním KinEmote, zdarma veřejnou beta verzi Windows, která umožňuje uživatelům navigovat XBMC a Boxee menu pomocí nic jiného než gesta rukou. Ještě lépe, software je postaven kolem OpenNI a NITE middleware od PrimeSense , společnost za projekt Natal referenční zařízení . To jistě působivý vzhled ve videu po přestávce. Dost dobré, že máme podezření, mnozí z vás zasáhne do zdrojového odkaz níže namísto dokončení vašeho last minute dovolenou nákupy - hej, může Santa počkat, to je pokrok!

Pokračovat ve čtení KinEmote: Kinect gesto ovládání Boxee a XBMC mediální centra je nyní k dispozici (video)

KinEmote: Kinect gesto ovládání Boxee a XBMC mediální centra je nyní k dispozici (video) původně objevila na Engadget na Pá. 24 prosinec 2010 01:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje KinEmote | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat