pátek 24. prosince 2010

Apple platí za 'logo anténou' patent, skrývá se za rezonátor značky indikátor

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/24/apple-applies-for-logo-antenna-patent-hides-your-resonator-be/:
Apple platí za 'logo anténou' patent, skrývá se za rezonátor značky indikátor
Vložení anténa v externím subjektem z telefonu? Možná ne tak dobrý nápad . Schovává se za logo zní trochu praktičtější, a to je nápad Apple napsal do patentové přihlášky ze dne 17.června 2009, zpět do antény a věděli jsme, že by mohly být brány tak zlého spojil. To byl také předtím, než jsme věděli o IPAD , který vypadá, že jeden z těchto tak-zvané "logo antény" uvnitř toho, jak bylo zjištěno při iFixit dělal jejich špatná věc . Totéž lze říci o iMacy , které mají rovněž antény přes peering jablko-tvarovaný otvor, aby se zabránilo přijímání problémy způsobené hliníkovým šasi. Vypadá to, že je dobré řešení, ale ne přesně román jeden. V bloudí USPTO archivu jsme našli podobný patent 2003 od společnosti Dell také nazýván "Logo antény," velký rozdíl v tom, že zatímco Apple logo tvoří okno pro anténu logo Dell patent vlastně je anténa.

Apple platí za 'logo anténou' patent, skrývá se za rezonátor značky indikátor původně objevila na Engadget na Pá. 24 prosinec 2010 09:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Apple zjevně | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat