pátek 24. prosince 2010

EOPS Noisezero i + Eco špunty dostat cornstartch konstrukce, prst-přátelský design (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/eops-noisezero-i-eco-earbuds-get-cornstartch-construction-fing/:
Těžko říci, kdy (nebo zda) tato beauts někdy narazí na trhu, ale my jsme všechny tyto myšlenky, že bych docela svižně pohybují-li umístěn v nepopsatelný druh obchodu, který inklinuje k prodeji ovoce, periférií a věci těžce s předponou "i . " Navrženo Michael Young se spojila s EOPS vytvořit Noisezero i + Eco Edition sluchátka, které jsou konstruovány s kukuřičným škrobem (víte, na počest Ma Zemi), který je vybaven iPod / iPhone-přátelský inline vzdálené a vybavena unikátním designem, který údajně usnadňuje tyto být vložen do něčího ucha. Jsme řekli, že oni budou nakonec být k dispozici ve dřevěné uhlí, stylové hnědé, půlnoční modré a zelené šalvěje, a ano, pouzdro je součástí dodávky. Škoda, že tam ani jeden náznak, kam si můžete skutečně koupit 'em, ale video těsně pod přestávce vám dá lepší představu o tom, co na lov.

Pokračovat ve čtení EOPS Noisezero i + Eco špunty dostat cornstartch konstrukce, prst-přátelský design (video)

EOPS Noisezero i + Eco špunty dostat cornstartch konstrukce, prst-přátelský design (video) se původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 19:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje Michael Young , Dezeen | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat