čtvrtek 13. října 2011

Panasonic, Tesla rekindle romantika, stávka dohody o dodávkách baterií S Model

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/13/panasonic-tesla-rekindle-romance-strike-supply-agreement-for-m/:
Panasonic a Tesla obnovili své firemní svatební slib včera, s novou smlouvu o dodávkách na lithium-iontové baterie. Pod dohodou, bude Panasonic poskytne Tesla s buňkami některých 80.000 vozů v příštích čtyřech letech, efektivně zajistit, že výrobce splní svůj vytažené z odstupňované činnosti výrobní cíle pro rok 2012 - včetně více než 6000 objednávek na svůj Model S EV. Co se týče baterií sebe, budou se používat Panasonic nikl katody typu technologie, které podle společnosti, nabídne nejvyšší energetickou hustotu znám. Samozřejmě, že jsme stále ještě čeká na Model S skutečně vstoupit plné výroby, ale můžete povzbudit své elektrické chuť s plnou Panasonic tisková zpráva je k dispozici po přestávce.

Pokračovat ve čtení Panasonic, Tesla rekindle romantika, stávka dohody o dodávkách Model S baterií

Panasonic, Tesla rekindle romantika, stávka dohody o dodávkách baterií S Model původně objevila na Engadget na čt. 13 říjen 2011 07:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat