čtvrtek 13. října 2011

AT & T Ralph de la Vega: LTE telefonů štíhlejší, udržet nabití déle

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/13/atandts-ralph-de-la-vega-lte-phones-to-be-leaner-retain-charge/:
Mohlo by to být nakonec bezdrátové případě želva a zajíc? Podle Ralph de la Vega , který zní odpověď ano. Ve svém proslovu na CTIA , AT & T oznámila, mobilita CEO plánuje na trh uvést řadu tenčí, méně energeticky náročné smartphony své nedávno zahájené, pravda 4G síť . Jak je to možné? Využití technologie popsal jako "nouzový vypínač okruhu," telefony běžící na sítě operátora bude využívat jednoho rádia jezdit po LTE vlnách, a ve výchozím nastavení "zapojení přepínače založené na 3G" signál, když je mimo rozsah. Pokud tyto požadavky vyjít, byl by to dát pomalu na trh, druhé místo operátora nohu na průmysl soupeře Verizon a Sprint, které obsahují samostatně napájeným 3G / 4G rádia v next-gen mobilních telefonů. Budeme vědět, zda volat de la Vega je podvodný koncem tohoto roku, kdy první várku LTE telefony jsou určeny pro spotřebitele vydání. Do té doby je to jen výkonný omračující v celé své kráse. Telefony nebo se to nestalo, Ralph.

AT & T Ralph de la Vega: LTE telefonů štíhlejší, udržet náboj už původně objevila na Engadget na čt. 13 říjen 2011 13:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj CNET | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat