čtvrtek 13. října 2011

Kyocera DuraMax pro Sprint hands-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/13/kyocera-duramax-for-sprint-hands-on-video/:

Zavolejte nám, co chcete, ale nemohli jsme odolat rychlý pohled na DuraMax Kyocera , které (spolu s DuraCore) představuje první mobilní telefony Sprint na podporu Direct Connect pro CDMA. Není to smartphone, jistě, ale byli jsme fascinováni její certifikace pro armády 810G standard, který slibuje odolnost vůči prachu, nárazům, vibracím, vodě, nízký tlak, extrémní teploty a slunečního záření - mimo jiné ošklivé prvky.


Od samého začátku se telefon zobrazí černé pivo a neskladné. Je to opatření plně jeden palec tlustý, ale vypadá to, že ještě více. Možná je to kvůli drážkované gumy povrch, nebo možná je to véčko tvar, ale budete chtít pouzdro pro tento jeden, protože vysunutí v kapse by těžké ignorovat. Kdo tedy je tento přístroj určen? Rádi bychom si představit, že je zaměřen na děti, které si hrály s kamiony Tonka jako děti, kteří se jízdy buldozery a zalijte horkou dehtu na střechách. Ano, tento telefon navržen tak, aby některé trest, což je nepochybně jeho největší síla. Poté, co pečlivě každou kontrolu úhlu, pokukování pod kryt baterie a testování "Walkie Talkie" feature - který vypadá, že práce krásně - jsme začali rozdávat nějaké seriously špatné chování. Podívejte se na video po přestávce, aby viděli, co máme na mysli.

Pokračovat ve čtení Kyocera DuraMax pro Sprint hands-on (video)

Kyocera DuraMax pro Sprint hands-on (video) původně objevila na Engadget na čt. 13 říjen 2011 03:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat