čtvrtek 13. října 2011

Microsoft reaguje na nespokojené uživatele, odhaluje změny v uživatelském rozhraní Windows 8

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/13/microsoft-responds-to-disgruntled-users-unveils-changes-to-wind/:
Můžete vybalit kufr a kapky, které opatrovnictví, protože Microsoft slyšel vaše Windows 8 stížností, a je ochoten změnit své chování. Včera, v dlouhé na svých budov Windows 8 blog, společnost uznala, že je to obdržel spoustu zpětnou vazbu od rozpoutání Developer Preview operačního systému minulý měsíc, a slíbil reagovat s řadou změn. Pro začátek je možné zobrazit v rámci aplikace Windows 8 App obrazovce teď budou uspořádány do skupin, spíše než abecední uspořádání (viz obrázek výše). Aplikace se také zobrazí ve vyšší hustotě, a tím šprtání více obsahu ve stejném prostoru. Podnikové uživatele, mezitím budou moci přizpůsobit zahájit jejich společností obrazovek a jejich sjednocení napříč sítěmi, ale je tu ještě nepadlo ani slovo o tom, zda administrátoři budou moci zvolit ze softwaru kachlová rozhraní ve prospěch větší Windows 7-esque Desktop App - jedna z nejvíce požadovaných funkcí. To jsou jen dva z mnoha relativně granulární změny, které Microsoft se provádí s cílem pomoci uživatelům maximalizovat efektivitu své nové úvodní obrazovce a zřejmě nebude poslední. Kopat do Nitty odvážný, podívejte se na plné post, na zdroje níže uvedeném odkazu.

Microsoft reaguje na nespokojené uživatele, odhaluje změny v uživatelském rozhraní Windows 8 původně objevila na Engadget na čt. 13 říjen 2011 06:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Stavební Windows 8 | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat