čtvrtek 13. října 2011

Engadget Mobile Podcast, CTIA vydání, žijí ve 12 hodin ET!

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/12/the-engadget-mobile-podcast-midnight-edition-live-at-12-am-et/:
Co dostanete, když smícháme nedostatek spánku, stůl plný cukroví a dva naši mobilní redakce na veletrhu? Pozdních nočních vylomeniny v San Diegu, že to, co - Myriam a Brad jsou k ničemu při návštěvě CTIA Enterprise a aplikace roku 2011, a jsou připraveni vám vše o svých divokých a bláznivých dobrodružství, zatímco ve středu kongresové centrum (některé bláznivé věci jde v těchto místech, věřte). Budeme vám také řekne, přesně to, co se nestalo v tomto týdnu na show, a nabízejí až dvojité dávky chvástání. To je pravda, Myriam a Brad jsou ve stejné místnosti, opining přesně od toho mikrofonu. Měl by být skvělý způsob, jak strávit časných ranních hodinách, ne? Nalaďte se na 12AM ET (dvacet jedna hodin PT) na tento týden speciální vydání Noci Kalifornie Engadget Mobile Podcast!

Pokračovat ve čtení Engadget Mobile Podcast, CTIA vydání, žijí v 12 AM ET!

Engadget Mobile Podcast, CTIA vydání, žijí ve 12 hodin ET! původně objevila na Engadget na st. 12 říjen 2011 23:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat