čtvrtek 13. října 2011

CyanogenMod pro TouchPad vydal alfa, je kupodivu funkční (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/13/cyanogenmod-for-touchpad-alpha-released-is-surprisingly-functio/:


Unavený vidět TouchPad Android dema, které nelze úplně dostat své ruce na ? Buck se pryskyřník, CyanogenMod 7.1.0 je jedinečnou chuť Gingerbread se konečně dostal k popřel břidlice HP, ale pozor - jsou to volání je tento "nižší vaše očekávání" vydání z nějakého důvodu. Nové video a fórum aktualizací belabors té míry, že alfa je brzy, buggy budovat, která není určena pro širokou veřejnost. Nicméně, pokud máte dost odvahy k instalaci CyanogenMod Mimochodem, budete vítr s elegantní sortiment použitelných funkcí, včetně podpory spouštění, deset bodů multitouch, funkční WiFi, kamera podpora pro video chat, omezené GPU akceleraci a ton dalších funkcí, které jsou buď již funguje, nebo je blízko dokončení. Tým říká, že existuje příliš mnoho funkcí, které správně nefunkční seznam v tuto chvíli, ale radí statečný testery očekávat nekompatibility aplikací a špatně optimalizovanou spotřebu energie. Připraven hodit opatrnost za hlavu? Hit zdroj odkaz níže, protože je přeplněný varovné příběhy, pokyny k instalaci a odkazy na stažení.

[Díky všem, kdo poslal to v]

CyanogenMod pro TouchPad vydal alfa, je kupodivu funkční (video) původně objevila na Engadget na čt. 13 říjen 2011 04:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj RootzWiki | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat